top of page

Contact

Twijfel je over het boeken van een dienst? Weet je niet goed of een slaapanalyse wel voor jou is? Heb je vragen over mijn aanpak en visie? Heb je dringend begeleiding nodig maar vind je niet direct een beschikbaar moment in mijn agenda? Of misschien passen de standaard beschikbare data niet voor jou? Voor dit en alle andere mogelijke vragen waar je mee zou zitten, mag je me steeds contacteren op het onderstaand e-mailadres.

 

Bovendien mag je me ook steeds mailen met vragen over de ouder-kind activiteiten. Kom je graag specifiek speelgoed van Bonobobox uittesten? Ben je niet zeker of de sessie wel geschikt is voor kind? Stuur gerust een mailtje.

 

Of misschien heb je interesse in het aanbieden van ouder-kind activiteiten voor jouw organisatie/vereniging? Of zou je graag een infosessie organiseren over holistische en biologische normale slaap? Ook daarvoor mag je me via mail contacteren. Op basis van jouw specifieke vragen en mogelijkheden, maak ik een prijs op die past bij jouw specifieke vraag.

charline@lunelittledreamers.be

Picture_edited.jpg
bottom of page