top of page
african-american-boy-and-girl-are-lying-on-white-b-2023-11-27-04-56-40-utc_edited.jpg

Ouder-kind activiteiten

Naast het bieden van ondersteuning op vlak van slaap, wil ik met Lune ook fijne ouder-kind activiteiten aanbieden. Dit past op zoveel manieren binnen de visie van Lune.

 

In eerste instantie is waardevolle tijd doorbrengen met je kind, niet evident in onze maatschappij. De druk op ouders is hoog en de dagen zitten bomvol. Door even op de rem te duwen en een uurtje iets verbindend te doen met je kind, zal zowel jij als je kind meer rust ervaren. Bovendien breng ik graag ouders samen zodat ervaringen gedeeld kunnen worden en zodat iedereen erkenning kan en mag ervaren voor deze pittige maar ook wel fijne fase van het ouderschap. Als laatste spreekt het voor zich dat kleine vragen over slaap en opvoeding zeker ook mogen gesteld worden tijdens deze sessies.​

Speelsessies

Op zoek naar een fijne activiteit voor jou en je kindje (6 maanden tot 5 jaar)? Dan zijn deze leuke speelsessies iets voor jou. Een combinatie aan sensorisch spel, educatief speelgoed en grof motorische activiteiten zorgen ervoor dat elk kind zijn gading vindt. 

Kom je graag met meerdere kinderen uit jullie gezin? Jullie zijn zeker welkom en je kan zelfs genieten van een mooie gezinskorting.

Zin in meer? In Tervuren werk ik samen met Els van Zeeën. Bij haar vind je de leukste dozenspeeltuin van Tervuren en omstreken. Meer info vind je hier.

Beweegsessies

Voldoende bewegen… het is als jonge ouder niet evident!

Daarom deze leuke ouder-kind beweegsessies. Je beweegt en werkt aan je kracht en conditie. In de tussentijd doet je kind lekker mee of speelt hij/zij gezellig naast jou.

Als Mums en Bubs coach, begeleid ik jij en je  kindje met plezier door deze sessie vol fun en knuffels.

Babymassage

Gedurende deze sessies staat verbinden met je kind centraal. Ik leer je allerhande massage technieken aan die ontspanning en rust bevorderen bij jonge kindjes.

Daarnaast zet ik jou ook aan het werk, want ook jij hebt nood aan ontspanning. We doen wat yoga, stretch oefeningen of introduceren bewegingen die je core zachtjes aan het werk zet.

En dat is niet alles, als slaap- & welzijnscoach; kan ik het natuurlijk niet laten om dat thema even aan bod te brengen. Gedurende elke sessie zullen we het dus ook kort hebben over slaap en hoe jij op zoek kan gaan naar een mooie balans tussen jouw noden en die van je kind.

LLD FeedTemplates (22).png
Workshop op maat

Een workshop op maat organiseren? Dat kan ook! Speelsessie, beweegsessie, babymassage, workshop sensorisch spel, sensorisch spelpakket voor een verjaardag  feestje, materiaal huren voor een feestje, .... Al deze leuke opties zijn een mogelijkheid voor jouw event. Denk maar aan een buitenspeeldag, eens iets anders op je babycafé, een opening of andere feestelijke gelegenheid, ... het kan allemaal. Stuur me gerust een mailtje met je wensen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang je graag leuke downloads, tips en updates over aankomende ouder-kind activiteiten? Of ontvang je graag tips betreffende de slaap & welzijn van je kindje (slaap, vakantie, schoolstart, ....)? Als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws, leuke acties, gratis downloads en kortingen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page