top of page
Zoeken

Hi! Welkom op mijn blog!

Ik ben Charline, holistisch slaap- en welzijnscoach voor kinderen van 0 tot 5. Gepassioneerd door de ontwikkeling van jonge kinderen, geboeid door de ouder-kind relatie en gevormd door de vele vreemde en ongevraagde adviezen die ik kreeg als jonge mama. In een notendop waarom Lune ontstond. Mijn doel? Realistische en biologische normale slaap normaliseren, jou in je kracht zetten en terug leren luisteren naar je buikgevoel.


In deze blog mag je je niet alleen verwachten aan een heleboel tips rond de slaap en het welzijn van je kindje, dit is ook een plek waar ik mijn persoonlijke verhaal en uitdagingen zal uitschrijven. Een plekje vol herkenning en erkenning dus. Alvast bedankt om mee te lezen!


Liefs,

Charline

27 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page